Покана за участие на български висши училища на студентски изложения в Индия през есента на 2020 г. и пролетта на 2021 г.

Начало » Висше образование » Архив » Архив "Полезна информация" 2019-2021 » Покана за участие на български висши училища на студентски изложения в Индия през есента на 2020 г. и пролетта на 2021 г.

 

Покана за участие на български висши училища на студентски изложения в Индия през есента на 2020 г. и пролетта на 2021 г.

Отправена е покана за участие на български висши училища на предстоящите форуми на BEGIN Group, организатор на пролетни и есенни изложения за кандидат-студенти, в Делхи, Мумбай и Бангалор.

BEGIN Group е международна организация за образователни изложения, създадена през 1999 г. Всяка година се провеждат над 50 образователни събития в Индия, Тайланд, Виетнам, Украйна, Германия и ОНД.

Допълнителна информация за изложенията в Индия е достъпна на адрес: https://begingroup.com/en/country/india/.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“