Игра на Гьоте-институт България за ученици в Инстаграм

Начало » Документация » Конкурси » Ученици » Архив "Ученици" 2018-2020 » Игра на Гьоте-институт България за ученици в Инстаграм

#MeinDeutschlehrerIstCool#MeinDeutschlehrerIstCool

Игра на Гьоте-институт България за ученици в Инстаграм

Имаш супер як учител или учителка по немски език? Той или тя са твое вдъхновение, а в час е леко и ведро, дори когато материалът е сложен?

Сподели го с всички и изкажи по този начин твоята благодарност!

Направи си селфи с твоя учител/учителка по немски език, качи го на профила си в Инстаграм с хаштаг #MeinDeutschlehrerIstCool и напиши защо за теб този учител или учителка са толкова яки и какво ги прави специални.

#MeinDeutschlehrerIstCool започва на 26 септември, когато се отбелязва Европейският ден на езиците и ще приключи 26 октомври. На 01 ноември, Деня на народните будители, ще бъдат обявени победителите, които ще бъдат избрани с томбола. А тях ги очакват страхотни награди като таблет iPad, 2 комплекта Bluetooth слушалки, 10 външни батерии за смартфон.

Други хаштагове, които препоръчваме да включиш в поста си са: #danke #deutschlernen #meinlehrer #lehrenlstcool #cool #LehrenIstCool #giveaway #win #winning #игра

Играта #MeinDeutschlehrerIstCool е част от кампанията LEHREN IST COOL! / ДА ПРЕПОДАВАШ Е ЯКО! на Гьоте-институт България, която насърчава ученици и студенти да изберат за свое бъдеще професията учител по немски език. Повече за кампанията и проекта http://www.goethe.de/sofia/lehrenistcool

Партньори на кампанията са Министерство на образованието и науката на Република България, Посолство на Федерална република Германия в България, Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Нов български университет, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, Дружество на преподавателите по немски език в България, Съюз на германистите в България и „Заедно в час“.
(публикувано 02.10.2019 г.)


Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“