Семинар, Виена

Начало » Наука » Архив » Архив "Новини и събития" » Семинар, Виена

ПОКАНА ЗА СЕМИНАР НА ВИСОКО НИВО ПО ВОЕННИТЕ ДОКТРИНИ

Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа организира  Семинар на високо ниво по военните доктрини, който ще се състои на 16 и 17 февруари 2016 г. във Виена.

Промените във военните учения на страните-участнички и последствия от това за сигурността са във фокуса на предстоящото мероприятие.

Събитието ще даде възможност за диалог и обмен на мнения между военни представители, с цел да се насърчи по-голямо взаимно разбиране, изграждане на доверие и сигурност, както и предоставяне на платформа за политически дискусии.
 
Това събитие се организира от Форума за сигурност и сътрудничество на Холандия и се провежда в съответствие с глава II на Виенския документ 2011, които насърчава държавите-участнички периодично да  провеждат такъв семинар.

Участието в семинара  изисква предварителна регистрация, която е задължителна и е отворена до 2 февруари 2016 г. на адрес: [email protected]

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всяко дете“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Портал за наука
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“