Ежегодни награди „Принцесата на Астуриас“

Начало » Документация » Конкурси » Архив до края на 2017 г. » Архив "Преподаватели" » Ежегодни награди „Принцесата на Астуриас“

Eжегодни награди „Принцесата на Астуриас“

Фондацията „Принцесата на Астуриас“ отправя покана за набиране на номинации за едноименните ежегодните награди „Принцесата на Астуриас“, учредени в чест на наследника на испанската корона, в следните категории - наука, култура, литература, технологии, спорт, социални и обществени науки.

Номинации в отделните категории може да бъдат отправяни от лауреати от предходни години, публични лица и институции, които са получили покана от Фондацията, дипломатическите представителства на Кралство Испания и дипломатически представителства на други страни, акредитирани в Испания, членове на 8-членния състав на Журито.

Предложените кандидатури следва да демонстрират, че номинираното лице или институция е безспорен пример за изключителни постижения в областта си.

Номинирането може да се осъществи в онлайн режим на адреса на Фондацията - http://www.fpa.es/zonaprivada-en/acceso-zona-candidatura.

Срокът за представяне на кандидатурите е 30 март 2017 г.

За допълнителна информация – www.fpa.es

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“