Стипендия, Република Индонезия

Начало » Висше образование » Архив » Архив "Полезна информация" до 2018 г. вкл. » Стипендия, Република Индонезия

Информация за стипендия, предоставяна от Република Индонезия

Посолството на Република Индонезия в София предоставя на всички заинтересовани кандидата информация относно стипендия (The Kemitraan Negara Berkembang), осигурена от Индонезийското правителство.

Стипендията се предоставя на (бъдещи) студенти и дава възможност за получаване на магистърска или бакалавърска степен в един от 16-те университета в Индонезия. Програмата се организира от Министерството на изследванията, технологиите и висшето образование на Република Индонезия.

Стипендията покрива двупосочни самолетни билети до Индонезия, както и разходи за престой и учебна литература. Всички кандидати следва да изпратят своите документи в посолството на Република Индонезия в София до 15 май 2017 г., за да получат необходима препоръка. След получаването на документа желаещите следва да кандидатстват онлайн, като крайният срок е 30 май 2017 г.

Повече информация може да бъде намерена на интернет страницата www.knb.ristekdikti.go.id.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всяко дете“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Портал за наука
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“