Изложение, Индонезия

Начало » Висше образование » Архив » Архив "Полезна информация" до 2018 г. вкл. » Изложение, Индонезия

ЕВРОПЕЙСКО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В ИНДОНЕЗИЯ ПРЕЗ МЕСЕЦ НОЕМВРИ 2017 Г.

В периода 1-7 ноември 2017 г. в Индонезия, ще се проведе деветото Европейско изложение за висше образование. Събитието се организира от делегацията на Европейския съюз заедно със страните-членки на ЕС. При заявен интерес от страна на българските висши училища те могат да изпратят рекламни материали до посолството на България в Джакарта, на което се предоставя безплатен щанд и може да се включи в изложението от тяхно име.

Европейското изложение за висше образование в Индонезия 2017 г. ще се проведе в три града: Yogyakarta – 1 ноември; Jakarta – 4-5 ноември; трети град – 7 ноември. Всяко висше училище, което иска да участва самостоятелно в изложението, следва да заплати такса от 1200 евро за един град, 1300 евро за два града и 1400 евро за три града. Регистрацията е онлайн на интернет адрес: http://ehef.id/exhibitor/register

Краен срок за подаване на заявленията за участие на висшите училища 18 септември ​2017 г.

Повече информация и подробности за изложението може да намерите по-долу.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“