Национална доброволческа кампания „Промяната започва от теб”

Начало » Документация » Конкурси » Архив до края на 2017 г. » Архив "Ученици" » Национална доброволческа кампания „Промяната започва от теб”

НАЦИОНАЛНА ДОБРОВОЛЧЕСКА КАМПАНИЯ „ПРОМЯНАТА ЗАПОЧВА ОТ ТЕБ”

Във връзка с отбелязването на Европейската седмица на младежта през 2011 г. и Европейската година на доброволчеството Министерството на образованието, младежта и науката и Национален център „Европейски младежки програми и инициативи” обявяват началото на национална доброволческа кампания. 

Приканваме ви да участвате във  Facebook кампанията „Промяната започва от теб”, като поканите и ваши приятели - http://apps.facebook.com/do-it-for-change/. Нека всички заедно се замислим какво бихме могли да направим за подобряване на заобикалящата ни действителност, без да влагаме лични средства, а само добра воля и желание. 

Освен да разпространявате добрите ни послания в социалната мрежа, може и да участвате със своята доброволна инициатива за една от наградите на Министерството на образованието, младежта и науката. 

Изберете една от каузите от Facebook приложението и реализирайте конкретна инициатива, свързана с нея. Публикувайте на съответната страница на каузата във Facebook снимки, видео и описание на вашата инициатива, така че всички във Facebook да могат да харесат това,  което сте направили. 

Изпратете ни :

  1. Името на вашия екип. В него трябва да има поне един член на възраст между 15 и 29 години.
  2. Кратко описание на инициативата.
  3. Снимки и/или видеоклип.
  4. Какви резултати сте постигнали след реализиране на вашата инициатива.
  5. Колко хора сте успели да привлечете към изпълнението на инициативата.

Краен срок: 31 май 2011 г.

Покажете, че вярвате в личния пример и добрите каузи!

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“