ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР ВАНЯ КАСТРЕВА ВРЪЧИ ГРАМОТИ И НАГРАДИ НА ИЗЯВЕНИ ВИПУСКНИЦИ ОТ ОБЛАСТ СЛИВЕН

Начало » Последни публикации

01.06.2015

На 1 юни 2015 г. заместник-министърът на образованието и науката Ваня Кастрева връчи грамоти на випускници от област Сливен, които завършват гимназиалния етап на образование с общ успех Отличен 6,00, както и на изявени ученици, спечелили призови места в международни и национални състезания. На деца и ученици от област Сливен, които са извършили добродетелни постъпки, бяха връчени индивидуални и колективни награди „Златно сърце“, като тези отличия се присъждат за девета поредна година.

В церемонията по връчването на отличията участваха Областният управител Димитър Сяров, Галя Захариева, народен представител в 43-то Народно събрание, Ралица Кирилова, парламентарен секретар в Министерството на образованието и науката и Бисерка Михалева, началник на РИО - Сливен.

На тържеството отличените деца и ученици получиха топли поздравления, че са се представили достойно.

На церемония, която се проведе в конферентната зала на Областна администрация – Сливен,  бяха също Веска Вълчева и Камен Костов – заместник областни управители на област Сливен, както и директори на училища, учители, ученици, родители и други гости.


Национална информационна кампания „Живот без насилие за всяко дете“
Национална платформа „Наука-бизнес“