МИНИСТЪР ТАНЕВ ПОСЕТИ ПМГ „НИКОЛА ОБРЕШКОВ“ В КАЗАНЛЪК

Начало » Последни публикации

25.06.2015

Министърът на образованието и науката проф. Тодор Танев посети ПМГ „Никола Обрешков“ в Казанлък днес на обяд, където се срещна с директора на училището г-н Красимир Дамянов, началника на РИО - Стара Загора г-жа Татяна Димитрова и кмета на общината г-жа Галина Стоянова, и на място се запозна със щетите, причинени от срутването.

Министърът и присъстващите лица от училището и общината си поставиха за цел да осигурят на учениците от ПМГ „Н. Обрешков“ нормален учебен процес за настъпващата 2015/2016 учебна година.

Министър Танев разпореди експерти от дирекция „Държавна собственост и обществени поръчки“, отдел „Ремонтни дейности“, и дирекция „Организация, контрол и инспектиране“ в МОН да извършат анализ на място и да окажат пълно съдействие на всички институции, ангажирани по случая.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“