ДВАМА СЛУЖИТЕЛИ НА МОН ПОЛУЧИХА ОФИЦЕРСКИ КРЪСТОВЕ ЗА ГРАЖДАНСКИ ЗАСЛУГИ ОТ ПОСЛАНИКА НА КРАЛСТВО ИСПАНИЯ

Начало » Последни публикации

07.10.2013

На 7 октомври 2013 г. Негово превъзходителство Хосе Луис Тапиа - посланик на Кралство Испания в Република България, връчи Офицерски кръстове за граждански заслуги на г-жа Веселина Ганева, държавен експерт в дирекция „Образователни програми и образователно съдържание“,  и на г-жа Ина Попова, директор на дирекция „Международно и европейско сътрудничество“. Това отличие е високо признание за техния труд и професионални компетентности, а също е гордост и за Министерството на образованието и науката. То е израз и на плодотворното сътрудничество в областта на образованието между нашите две страни, изразяващо се в многобройни дейности, свързани с обучението по испански език, квалификацията на учителите по и на испански език, ученически театър на испански език и много други.

На церемонията присъстваха г-жа Атанаска Тенева и г-н Иван Кръстев – заместник-министри на образованието и науката, служители на МОН и на дипломатическата мисия на Кралство Испания, близки и приятели на наградените. От името на ръководството на МОН заместник-министър Атанаска Тенева благодари за високата чест сърдечно, поздрави колегите и им поднесе цветя.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“