ПУБЛИКУВАНИ СА ОБЯВЛЕНИЯТА ЗА КОНКУРСИ ЗА ДИРЕКТОРИ НА ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ УЧИЛИЩА

Начало » Последни публикации

02.06.2016

В брой 22 от 02.06.2016 г. на вестник „Азбуки“ са публикувани обявленията за провеждане на конкурс за заемане на длъжността „директор“ на 39 държавни училища в 16 области и „директор“ на 114 общински училища в 20 области.

Министерството на образованието и науката обявява конкурсите за длъжността „директор“ на  държавни училища в Бургас, Варна,  Велико Търново, Враца, Добрич,  Кърджали, Ловеч, Пазарджик, Перник, Плевен, Разград, Силистра,  София-град, София област, Търговище, Хасково и Ямбол. Обявите са качени и на сайта на министерството.

Регионалните инспекторати по образованието обявяват конкурсите за длъжността „директор“ на  общински училища и обявленията са публикувани в сайтовете на съответните инспекторати. 

За по-голяма информираност на сайтовете на регионалните инспекторати по образованието са публикувани и заповедите за обявяване на конкурси за длъжността "директор" на държавни училища.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“