МИНИСТЪР МИЛОШЕВ БЕ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ХVІ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „УЧИТЕЛ НА ГОДИНАТА“

Начало » Последни публикации

16.05.2013

На 16 май 2013 г., в Конгресен център, хотел „РОДИНА”, град София, министърът на образованието, младежта и науката чл.-кор. Николай Милошев участва в церемонията по връчването на наградите на ХVІ Национален конкурс „Учител на годината”.

Наградите бяха връчени от г-н Марин Райков, министър-председател и министър на външните работи на Р България, от г-н Пламен Димитров президент на Конференцията на независимите синдикати в България, както и от министър Николай Милошев, който връчи статуетката на СБУ „Учител на годината – 2013” в хуманитарно направление. На събитието присъстваха още г-жа Мариана Банчева – заместник-министър на образованието, младежта и науката, представители на държавни институции, учители и журналисти.

По традиция „Учител на годината” се организира в навечерието на 24 май от Синдиката на българските учители, с председател г-жа Янка Такева. Тази година се проведе XVI издание на конкурса.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“