ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР МАРИАНА БАНЧЕВА ПРИВЕТСТВА УЧЕНИЦИ ОТ СОУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ”, гр. Сливница

Начало » Последни публикации

29.04.2013

Нa 29 април 2013 г., заместник-министърът на образованието, младежта и науката Мариана Банчева, откри изложба на ученически творби.

В навечерието на предстоящите великденски празници ученици от V до IX клас и учители от СОУ „ Св. св. Кирил и Методий”, гр. Сливницa гостуваха в министерството на образованието, младежта и науката, където представиха сувенири, картички и великднски яйца в различни традиционни и нетрадиционни изобразителни техники. Учениците представиха техниките, с които изработват своите предмети и изпълниха народни песни по случай Лазаровден.

Във връзка с християнските празници учениците, под ръководството на своите учители Капка Алексиева и Весела Даракиева, организират благотворителни изложби-базари, като събраните средства ще дарят на ДДЛРГ “Асен Златаров”, за пострадалите от наводнението в с. Бисер и за пострадали от земетресението в Хаити.

На събитието присъства и директорът на училището г-жа Маргарита Миланова.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“