МИНИСТЪР МИЛОШЕВ ПОСЕТИ НАЦИОНАЛНАТА ТЪРГОВСКО-БАНКОВА ГИМНАЗИЯ

Начало » Последни публикации

22.04.2013

На 22 април 2013 година министърът на образованието, младежта и науката чл.-кор. Николай Милошев посети Националната търговско-банкова гимназия. Във фоайето на училището, разположени на четири щанда, бяха представени учебно-тренировъчни фирми и една банка от гимназията, спечелили награди на международни състезания.

Малко по-късно първенците от олимпиадата по физика демонстрираха работата на уреди, конструирани от самите тях.

„Изключително съм впечатлен от постигнатото в гимназията. С такива ученици и с такива преподаватели нашата държава има бъдеще! Дано да има повече ентусиазирани млади хора и повече училища, които да вървят по този път” – сподели министър Милошев след направените презентации.

Министър Милошев се срещна и с учителския колектив на Националната търговско-банкова гимназия като отново изрази удовлетворението си от видяното и благодари на учителите за тяхната добра работа.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“