ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР ПЕТЯ ЕВТИМОВА ОТКРИ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В КАВАРНА

Начало » Последни публикации

17.09.2012

На 17 септември 2012 г. заместник-министърът на образованието, младежта и науката Петя Евтимова участва в тържественото откриване на новата учебна година в СОУ „Стефан Караджа" в гр. Каварна.

По-късно тя удари първия училищен звънец в Началното училище „Братя Миладинови” и поздрави учениците и учителите с първия учебен ден, като им пожела да бъдат здрави и трудолюбиви през цялата година, за да могат да се поздравят с успех в края на годината. Петя Евтимова подари на училището специален звънец и връчи поздравителен адрес от министъра на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов.

Същия ден от 14 часа заместник-министър Евтимова поздрави участниците в ХІV Симпозиум по ядрено-магнитна спектроскопия на страните от Централна и Източна Европа (CEUM 2012), организиран от Института по органична химия с Център по фитохимия на БАН.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“