МИНИСТЪР КЛИСАРОВА И ЕКИПЪТ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА ОТБЕЛЯЗАХА ПРАЗНИКА НА СВЕТИТЕ РАВНОАПОСТОЛНИ МЕТОДИЙ И КИРИЛ

Начало » Последни публикации

11.05.2014

"Благодаря на всички, които дойдоха днес в храма да отбележим празника на светите братя Кирил и Методий. Радвам се, че има толкова много хора, защото когато всички вървим заедно, България ще пребъде“, това каза след тържествената литургия на 11 май министърът на образованието и науката проф. Анелия Клисарова. Тя честити празника на всички присъстващи и им пожела здраве и успехи.

Заедно с екипа от МОН тя присъства на богослужението в църквата „Св. Св. Кирил и Методий“ в София, която отбеляза и храмовия си празник.

Министър Клисарова разгледа и изложба, дело на възпитаниците на школата по църковна дърворезба към енорийския център. „ Хора, чиито ръце творят такава красота, са добри хора и винаги ще бъдат такива“, коментира министър Клисарова и пожела на ръководителката на школата да е здрава и да продължава да предава майсторството си.

На празничната литургия присъстваха представители на социалните партньори на МОН и много граждани.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“