МАГИСТЪРСКИ СТИПЕНДИИ, предоставени от фондация MUMMERT

МАГИСТЪРСКИ СТИПЕНДИИ, предоставени от фондация MUMMERT

МАГИСТЪРСКИ СТИПЕНДИИ В ОБЛАСТТА НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ, ИНЖЕНЕРНИТЕ, ПРИРОДНИТЕ НАУКИ И ТУРИЗМА В КЬОЛН И ААХЕН, ГЕРМАНИЯ, ЗА ПЕРИОД ОТ ДВЕ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА, ПРЕДОСТАВЕНИ ОТ ФОНДАЦИЯ MUMMERT

Фондация MUMMERT насърчава бъдещи топ мениджъри от страните в Централна и Източна Европа в областта на икономическите, инженерните и природните науки. Програмата включва стипендиии за период от две години и половина за завършване на магистърско обучение в университета в Кьолн (Universitat zu Koln), Германската спортна академия, Кьолн, (Deutsche Sporthochschule Koln) или в Техническия университет в Аахен, Германия, (RWTH Aachen) и се предлага в сътрудничество с Фондация Robert Bosch.

Необходимите документи за кандидатстване и сроковете за тяхното подаване може да се намерят на интернет страницата на Фондация MUMMERT www.mummertstiftung.de, както и на интернет страницата на Международната фондация „Св. Св. Кирил и Методий” www.cmfnd.org. Периодът за кандидатстване е ежегодно между 1 септември и 1 ноември за обучение от началото на зимния семестър на следващата година.

За повече информация и подаване на документи:
Edith Wolf
E-Mail: [email protected]
Телефон: +49 (0) 711/460 84-976

GoTop