МИНИСТЪР КУНЕВА ЩЕ ОТКРИЕ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА В 22. СУ „ ГЕОРГИ С. РАКОВСКИ“ – СОФИЯ

Вицепремиерът и министър на образованието и науката Меглена Кунева ще открие новата учебна година на 15 септември т.г. в 9.00 часа в 22. СУ „Георги С. Раковски“ – София (бул. „Витоша“ №134).

Зам.-министърът на образованието и науката Диян Стаматов ще присъства на официалното откриване на новата учебна година в ремонтираното след пожара Основно училище „Христо Смирненски“ в Карнобат. Церемонията започва в 9.30 часа.

Зам.-министърът на образованието и науката проф. Иван Димов ще открие новата учебна година в 9.00 часа в Софийската професионална гимназия по електроника „Джон Атанасов“ (ул. „Райко Алексиев“ № 48).

Зам.-министърът на образованието и науката Красимир Киряков ще присъства на откриването на учебната година в 5. СУ „Петко Рачов Славейков“ в Перник. (кв. „Хумни дол“, ул. „Георги Мамарчев“ № 2).

Главният секретар на МОН Красимир Вълчев ще участва в откриването на учебната година в Професионална гимназия по компютърни технологии и системи в Правец (ул. „Перуша „ № 4). Тържеството започва в 10.30 часа.

Споделете

GoTop