МИНИСТЪР ТОДОР ТАНЕВ ЩЕ ВРЪЧИ СЕРТИФИКАТИ ЗА УСПЕШНО ИЗПЪЛНЕНИ ПРОЕКТИ ПО ПРОГРАМА „ЕРАЗЪМ+“

На 10 декември 2015 г. в Централния военен клуб, бул. „Цар Освободител“ №7, от 10.15 часа министърът на образованието и науката проф. Тодор Танев ще връчи сертификати за качество за успешно изпълнение на проекти по програма „ЕРАЗЪМ+“ по време на валоризационна конференция по програма „ЕРАЗЪМ+“ – УСПЕШНО НАЧАЛО. Организатор на събитието е Центърът за развитие на човешките ресурси.

На форума ще се направи обзор на осъществените през 2015 година дейности и постигнатите успехи по европейските програми за образование и обучение в България. В конференцията ще вземат участие над 200 представители от различни институции и организации, работещи в сферата на образованието и младежта.

Като част от форума ще се проведе изложение „И аз умея“, което представя различни работни и творчески ателиета. В тях ще се включат талантливи деца и младежи, участвали в проекти по програма „Еразъм+“. Ателиетата ще демонстрират по интерактивен начин знания и умения, придобити в процеса на работа по европейски образователни проекти.

Споделете

GoTop