ПОД ПАТРОНАЖА НА ВИЦЕПРЕМИЕРА МЕГЛЕНА КУНЕВА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ МЕЖДУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЯ „НАШЕТО ОБЩО БЪДЕЩЕ“

На 8 април 2016 г. от 10.00 часа в Национална художествена галерия – филиал „Двореца“, ще се проведе Международна конференция „Нашето общо бъдеще – Our future together“ по Програма BG06 „Деца и младежи в риск“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Събитието е под патронажа на вицепремиера и министър на образованието и науката Меглена Кунева.

На форума ще бъдат представени постигнатите до момента резултати от изпълнението на Програмата „Деца и младежи в риск“ и ще се обсъдят възникналите въпроси.

В конференцията ще вземат участие представители на МОН и на Програмния оператор на Програмата, Посланикът на Норвегия в България – Н.Пр. Гюру Катарина Викьор, представители на Съвета на Европа, работещи с екипа на МОН за изпълнение на „Деца и младежи в риск“, представители на бенефициентите, които изпълняват проекти, а също и представители на правителствени и неправителствени организации, ангажирани с интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение.

Форумът е част от поредицата официални събития, организирани във връзка с Българското председателство на Комитета на министрите на Съвета на Европа (ноември 2015 г. – май 2016 г.).

Споделете

GoTop