ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ЗА 05.12.2017 Г.

На 5 декември 2017 г., вторник, в „София Хотел Балкан“, в Зала – Роял I, II и III, от 9 часа Центърът за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР) организира конференция по програма „ЕРАЗЪМ+“. В събитието ще участват повече от 200 представители – организации и институции, които работят в сферата на образованието и младежта.

В 10,30 ч. в София хотел Балкан, зала „Сердика“ ще се проведе годишен форум за представяне на напредъка на ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020. Ще бъдат представени ключови за програмата проекти като „Твоят час – Фаза 1“ и „Студентски практики – Фаза 1“, както и предстоящите процедури, които ще бъдат отворени през 2018 г. От 10.00 часа във фоайето ще бъде направена демонстрация от учениците от клуба по роботика към СМГ, финансиран по проект „Твоят час“.

От 13 ч. в залата на VII етаж в Министерството на образованието и науката (МОН) ще бъдат представени резултатите от международното изследване PIRLS, което има за цел да провери четивната грамотност на учениците в четвърти клас.

Споделете

GoTop