СВЕТОВНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА МЛАДИТЕ ЛИДЕРИ И ПРЕДПРИЕМАЧИ В ТАМПЕРЕ, ФИНЛАНДИЯ

СВЕТОВНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА МЛАДИТЕ ЛИДЕРИ И ПРЕДПРИЕМАЧИ В ТАМПЕРЕ, ФИНЛАНДИЯ

Независимата международна организация Световна мрежа на млади лидери и предприемачи (‘World Network of Young Leaders and Entrepreneurs’ – WNYLE) ще проведе Световна конференция на младите лидери и предприемачи в периода 13 – 15 септември 2012 г. в гр. Тампере, Финландия. Конференцията е годишен световен форум, който събира най-талантливите млади лидери и предприемачи от целия свят. На форума 50 избрани млади лидери и предприемачи ще представят новаторските си идеи на местно равнище и предприемаческите си инициативи. Младежи и международни наблюдатели ще се срещнат „лице в лице“, за да обединят усилията си за подобряване на положението в света. Подбрана комисия от световни лидери ще сподели визия и опит с участващите младежки лидери и предприемачи.

Кандидатите, желаещи да се присъединят към групата „Обещаващи млади лидери и предприемачи“ трябва да подадат заявление и ако бъдат избрани ще получат финансова подкрепа, която да покрие разходите им за път и настаняване.

Повече подробности за конференцията, начина на регистрация, за подбора на млади лидери и предприемачи, както и за финансовата помощ, могат да бъдат намерени на: www.wnyleworldconference.org

Споделете

GoTop