В МОН БЯХА ВРЪЧЕНИ НАГРАДИ НА ПЕДАГОЗИ, РАБОТЕЩИ В ИЗВЪНКЛАСНИ И ИЗВЪНУЧИЛИЩНИ ДЕЙНОСТИ

В МОН БЯХА ВРЪЧЕНИ НАГРАДИ НА ПЕДАГОЗИ, РАБОТЕЩИ В ИЗВЪНКЛАСНИ И ИЗВЪНУЧИЛИЩНИ ДЕЙНОСТИ

В Министерството на образованието и науката бяха връчени наградите на призьорите участници в IX Конкурс за специалисти, работещи в извънкласни и извънучилищни дейности, който се проведе под патронажа на вицепремиера и министър на образованието и науката Меглена Кунева.

Грета Ганчева, директор на дирекция „Достъп до образование и подкрепа на развитието” в МОН, и председател на конкурсната комисия поздрави наградените директори и учители, както и организаторите от Международната фестивална програма „Приятели на България”. Тя прочете поздравителен адрес, в който министър Меглена Кунева се обръща към призьорите с думите: „Убедена съм, че сътрудничеството, откритостта и споделянето на добри практики са вярната формула за доброто личностно развитие на децата. Нашите деца заслужават повече, а това значи, че ние сме длъжни да им дадем повече. С помощта на изкуството не спирайте да правите света по-добър, по красив и по-светъл!“.

От името на Министерството на образованието и науката за ефективна и качествена извънкласна и извънучилищна дейност бяха връчени три награди: на ЦДГ „Деница” в гр. Пловдив – за разнообразни и ефективни дейности в направление „Изкуства”, на СОУ „Христо Ботев“ в гр. Айтос и на Общински детски комплекс- гр. Пловдив.

67 учители, директори и специалисти, работещи в извънкласните извънучилищните дейности получиха грамоти, плакети и предметни награди от Областния управител на Софийска област г-жа Росица Иванова, от директора на Националния дворец на децата Татяна Досева и от г-жа Мари Агасян, представител на МФП „Приятели на България“.

Споделете

GoTop