ЗАМ.-МИНИСТЪР ГАЙДАРОВА ВРЪЧИ ГРАМОТИ НА УЧИТЕЛИ ОТ СОФИЙСКА ОБЛАСТ

ЗАМ.-МИНИСТЪР ГАЙДАРОВА ВРЪЧИ ГРАМОТИ НА УЧИТЕЛИ ОТ СОФИЙСКА ОБЛАСТ

Министерството на образованието и науката гради последователни политики като финансира подобряване на материалната база и средата в образователните институции, на инфраструктурата, партньорство с различни институции, квалификация на преподавателите, извънкласни дейности и възможности учениците да развиват своите таланти с помощта на своите учители. Но всички учители работят със сърце. Ако ги няма учителите, директорите и регионалните управления на образованието, политиките и целите в образованието не могат да бъдат постигнати.

За това говори заместник-министърът на образованието и науката д-р Мария Гайдарова на официална годишна церемония за връчване на наградите на Регионално управление на образованието София-област за високи постижения и принос към образованието през учебната година на 33-ма учители, 7 директори, 8 училища и 42-ма ученици.

Там зам.-министър Гайдарова връчи и почетните грамоти „Неофит Рилски“ на МОН на 12 учители от Софийска област. Д-р Гайдарова поздрави отличените и благодари за труда и усилията на учениците, изявени в олимпиади и конкурси, както и на всички, които ги подкрепят да постигат добри резултати.Всички заедно работим за доброто бъдеще на нашите деца, каза тя.

Сред отличените бяха и 18 ученици, класирали се на призови места в Международния конкурс за рисунка „С очите си видях беда“. Техните рисунки бяха изложени на церемонията в Античен културно-комуникационен комплекс „Сердика“.

Споделете

GoTop