ЗАМ.-МИНИСТЪР ЛАЗАРОВА ПОЖЕЛА ИГРИ, МЕЧТИ И ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗАЕДНО В ИЗКУСТВАТА И СПОРТА НА УЧЕНИЦИТЕ ОТ 49 ОУ „БЕНИТО ХУАРЕС“

ЗАМ.-МИНИСТЪР ЛАЗАРОВА ПОЖЕЛА ИГРИ, МЕЧТИ И ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗАЕДНО В ИЗКУСТВАТА И СПОРТА НА УЧЕНИЦИТЕ ОТ 49 ОУ „БЕНИТО ХУАРЕС“

Много игри, много мечти и повече време заедно в изкуствата и спорта. Това пожела заместник-министърът на образованието и науката Емилия Лазарова на учениците от столичното 49 ОУ „Бенито Хуарес“. Тя присъства на традиционния коледен концерт на училището, чиито възпитаници впечатлиха зрителите в препълнената зала с танци, песни и изящна хореография.

„Омаята на коледния концерт ми достави истинско удоволствие. Това беше концерт, посветен на съпричастността, на добротата, на благотворителността. Концерт с кауза. Вашето училище е с традиции в областта на изкуствата, изгражда и традиции в спорта. Вашите ученици са участвали в много фестивали, печелили са много медали“, каза зам.-министър Лазарова след концерта.

Тя припомни и, че само преди ден деца от 49-о училище представиха двоя изложба и в Министердлия съвет.

„За нас е удоволствие, че се възползвате от предимствата и възможностите на Национална програма „Заедно в изкуствата и спорта“. Положихте много усилия и съчетано с традициите, които имате, днес видяхме резултата“, обърна се Емилия Лазарова към учениците и ръководство на училището. Тя им пожела да се възползват от всички възможности, които им дават различните програми и да продължават с добрите изяви и през новата година.

Споделете

GoTop