ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР ТАНЯ МИХАЙЛОВА: ТАЛАНТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВИВАТ

ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР ТАНЯ МИХАЙЛОВА: ТАЛАНТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗВИВАТ

„При вас е бъдещето на България! 71 години са много време от гледна точка на човешкия живот, но вие имате едно предимство – при вас е винаги младостта, амбицията, упоритостта, интересът. И всички условия и занимания, които карат децата да развиват талантите си!“ Това заяви заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова на тържественото откриване на новата учебна година в Националния дворец на децата.

Тя призова децата да учат и да се забавляват, но да не спират с изявите си, защото не е важно само да знаят, но и да покажат своите умения и талант пред другите. Същевременно да не забравят, че днес трябва да са по-предпазливи и да пазят здравето си, своето и на другите.

Към родителите заместник-министърът се обърна с призив като мислят за здравето на своите деца, да мислят и за другите хора, за да им покажат, че сме отговорно общество, което спазва противоепидемичните мерки.

Таня Михайлова пожела успешна учебна година на всички деца и ученици.

Тържеството бе открито от директора на Националния дворец на децата Татяна Досева с издигането на националния флаг и изпълнението на химна на България. Тя увери гостите, че екипът на Двореца е готов за новата учебна година и ще продължи усилено да съдейства за личностното развитие на всяко дете и за повишаване качеството на българското образование.

Тържеството продължи с празнични изпълнения на деца и ученици.

Споделете

GoTop