„European Higher Education Fair“,

ИЗЛОЖЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКОТО ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ “EUROPEAN HIGHER EDUCATION FAIR” ВЪВ ВИЕТНАМ В ПЕРИОДА 14-16 НОЕМВРИ 2014 г.

В периода 14-16 ноември 2014 г. предстои да бъде проведено Изложение на европейското висше образование в Ханой, Виетнам. Форумът е пилотно събитие по проекта на Европейската комисия „European Higher Education Fairs in Asia and Central Asia“, в рамките на който са предвидени подобни образователни изложения още в Казахстан, Китай, Индия и Малайзия.

В Изложението на европейското висше образование във Виетнам се очаква да се включат до 80 изложители (образователни институции и висши училища от държави членки на Европейския съюз). Изложбените пространства ще бъдат предоставени безвъзмездно, а разходите за транспорт, визи, настаняване и превоз на рекламни материали са за сметка на участниците. Всяка от страните членки ще получи по един щанд, останалите щандове ще бъдат разпределени на базата на подадените заявления от висшите училища и образователните институции в срок до 5 септември 2014 г. при спазване на квотен принцип.

Повече информация за условията за участие, както и формуляри за кандидатстване са налични на интернет страницата на проекта http://www.ehef.asia/index.php/events/fairs/ehef-vietnam-2014.

GoTop