Международно студентско състезание по компютърно програмиране на Украйна

10-ГОДИШНИНА НА МЕЖДУНАРОДНОТО СТУДЕНТСКО СЪСТЕЗАНИЕ ПО КОМПЮТЪРНО ПРОГРАМИРАНЕ НА УКРАЙНА „KPI-OPEN 2015"

В периода 29 юни – 4 юли 2015 г. ще се проведе за десета година Международното студентско състезание по компютърно програмиране „KPI-OPEN 2015" на името на Лебедев и Глушков. Организатори са Министерството на образованието и науката на Украйна и Националният технически университет на Украйна „Киевски политехнически институт“.

Правилникът на състезанието, както и регистрационната форма, може да се намери на интернет страницата на проекта http://kpi-open.org. Регистрацията за участниците вече е отворена.

Според правилника на „KPI-OPEN" в състезанието може да участват не повече от два отбора от висше училище. Екипите трябва задължително да се регистрират на уебсайта на събитието.

Състезанието е безплатно за отборите. Разходите за транспорт, настаняване и храна са за сметка на участниците.

„KPI-OPEN" е ключово събитие за младите програмисти от Украйна, Русия, Източна Европа, а също така и за десетки ИТ компании, работещи в Украйна.

От 2006 година досега в надпреварата са участвали около 2500 студенти от 161 висши училища от 13 страни: Украйна, Русия, Полша, Германия, Унгария, Турция, Грузия, Австрия, Молдова, Латвия, Армения, Естония и Чехия.

За контакти: Иван Плотников; тел: +380 63 2379995, +380509377775,
и-мейл: [email protected], скайп: vanopl

GoTop