Панаир на образованието в Прищина

Панаир на образованието в Прищина, Република Косово

На 20-21 април 2017 г. в Прищина, Република Косово, ще се проведе ХI издание на Панаира на образованието.

Целта на форума през настоящата година е по време на панаира да се организира конференция по образование на тема "Възможности за обучение във и извън Косово", където различни посолства и международни организации да участват като представят международните си програми за обучение на студентите от Косово. Някои от посолствата в Косово вече са заявили интереса си за участие.

Официален партньор на Панаира на образованието е Министерството на образованието, науката и технологиите на Косово, а откриването на конференцията ще се извършва от министъра г-н Арсим Байрами.

В събитието ще участват всички учебни институции на Косово, държавни и частни.

Панаирът на образованието през годините е бил посетен от повече от 65 000 млади хора от всички краища на страната. В него досега са участвали: Албания, Македония, Словения, Хърватска, Австрия, Германия, Турция, Обединеното кралство, Финландия, Италия, САЩ, Канада, Египет и т.н.
Панаирът на образованието в Косово се превърна във важно събитие за всички образователни институции, които искат да представят своите програми пред потенциалните студенти и партньори. По време на настоящото издание на панаира ще има презентации, семинари и работни срещи за ученици, студенти и учители.

Повече информация за форума може да намерите на интернет адрес: http://www.ceokos.com/events/panairi-i-edukimit-edicioni-i-11-te/

GoTop