МИНИСТЪР АНЕЛИЯ КЛИСАРОВА ПОЗДРАВИ РЪКОВОДСТВОТО И СТУДЕНТИТЕ НА УНИВЕРСИТЕТА ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ В ПЛОВДИВ И ВРЪЧИ ПЛАКЕТ НА МОН

Начало » Последни публикации

17.10.2013

„Университетът по хранителни технологии е уникален по своята същност. Вие успявате да съчетавате образование с наука и заедно с това да отговаряте на изискванията на пазара на труда”, това заяви по време на тържественото честване на 60-годишнината на висшето училище в Пловдив министърът на образованието и науката проф. Анелия Клисарова.

На тържествената церемония в градския дом на културата „Борис Христов” тя връчи плакет на МОН на ректора на университета проф. Кольо Динков.

„Иска ми се да отдадем дължимото уважение на преподавателите, които с много любов и всеотдайност предават знанията и опита си на младите, подготвят достойни  продължители на своето професионално дело”, пише в поздравителния адрес на министъра на образованието и науката, който беше връчен на ръководството на висшето училище.

„Вярвам, че благодарение на усилията на академичния състав, както и на амбицията на студентите, добрите практики на Университета по хранителни технологии – Пловдив, ще продължават да се множат и ще укрепват авторитета на висшето училище.”, се казва още в поздравлението.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“