МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НАЗНАЧИ ЗАМЕСТНИК-МИНИСТРИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

Начало » Последни публикации

11.11.2014

По предложение на министъра на образованието и науката проф. Тодор Танев и след обсъждане в Министерския съвет премиерът Бойко Борисов назначи за заместник-министри на образованието и науката:

Ваня Кастрева-Монова - магистър по история от Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и магистър по теория и управление на образованието от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Заместник-министър на образованието и науката в служебното правителство.

Костадин Костадинов – професор,  ръководител на научно направление „Механика на дискретни системи” в Института по механика към БАН,  мениджър „Интелектуална собственост“ в Института по полимери  към БАН.

Николай Денков - професор по физикохимия в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Доктор на науките, ръководител на катедра Инженерна химия, директор на магистърска програма „Дисперсни системи в химичните технологии”. Заместник-министър  на образованието и науката в служебното правителство.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“