МИНИСТЪР КЛИСАРОВА ПОЗДРАВИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСА „ПРОЕКТЪТ НА НАШИЯ КЛАС – ЗА ЖИВОТ БЕЗ ТЮТЮН”

Начало » Последни публикации

27.06.2013

На 27 юни 2013 г. министърът на образованието и науката проф. д-р Анелия Клисарова участва в церемонията по връчване на награди на победителите в Националния ученически конкурс „Проектът на нашия клас – за живот без тютюн 5“, която се проведе в Министерството на здравеопазването.

Националният ученически конкурс „Проектът на нашия клас – за живот без тютюн 5“ се провежда за пета поредна година и в него участват ученици от 1 до 12-ти клас, разделени в три възрастови групи – от 1-4 клас, 5-8 клас и 9-12 клас. В предишните четири издания на конкурса със свои проекти и художествени творби са се включили близо 13 200 ученици и над 400 техни учители от цялата страна. През тази година в конкурса се включиха над 2200 ученици с 53 свои проекта, осъществени под ръководството на 65 техни учители.

Провеждането на Националния ученически конкурс е по инициатива на Министерството на здравеопазването, в партньорство с Министерството на образованието и науката, Министерството на младежта и спорта и Министерството на културата.

Финалистите-победители в конкурса и наградените проекти може да видите тук.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“