Панаир на Европейското висше образование, Япония

Начало » Висше образование » Архив » Архив "Полезна информация" 2019-2021 » Панаир на Европейското висше образование, Япония

Панаир на Европейското висше образование в Токио и Осака в периода 18-20 май 2018 г.

Организатори на събитието са Делегацията на ЕС в Токио, съвместно с Главна дирекция за образование и култура на Европейската комисия, със съдействието на Campus France, DAAD, Meiji University.

Очаква се тазгодишният панаир да бъде посетен от 1500 души. На 18 май 2018 г. организаторите предвиждат работни срещи между представителите на европейските и японските университети. Таксата за наемане на павилион в Токио е 500 евро, а при участие в двата града Токио и Осака общата сума е 600 евро. Заявления за участие следва да се подадат на имейл адрес: [email protected].

Краен срок за подаване на заявления – 29 януари 2018 г., а за превод на таксата за участие – 28 февруари 2018 г. Транспортните разходи, нощувките и разходите за преводач се поемат от участниците.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“