11.05.2018 г. Ученици организираха благотворителен базар с предмети, изработени в клубовете „Твоят час"

Начало » Документация » Добрата новина » 11.05.2018 г. Ученици организираха благотворителен базар с предмети, изработени в клубовете „Твоят час"

Описание на снимка: Ученици демострират опити по химияУченици организираха благотворителен базар с предмети, изработени в клубовете „Твоят час"

11 май 2018 г.

Благотворителен базар с изделия, изработени в клубовете по финансирания с европейски средства проект „Твоят час“, подготвиха учениците от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ на празника за 47-та година от създаването на гимназията. Сред творбите им имаше картини - графика и живопис, фотоси със сезонни изгледи от родния град, диамантени гоблени и декоративни предмети, бумажно изработени модели и др. Средствата ще бъдат вложени в изграждане на фитнес на открито в училищния двор.

По атрактивен начин бяха представени предметите, които се изучават – химия, физика, биология и др. Учениците правиха и медицински изследвания.

Учениците от групите по народни танци и мажоретния състав включиха в игрите си и гостите на тържеството по време на хепънинга под надслов „Щастлив съм в моето училище“.

Организиран бе и своеобразен Ден на отворените врати, по време на който десетки посетители имаха възможност да разгледат елитното врачанско училище.

„ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца е институция и отличен образователен модел, който се е доказал през годините с високите резултати и успехи на своите ученици и учители. Три са ключовете, на които разчитаме, за да запазим и утре успехите, на които се радваме днес – труд, всеотдайност и отговорност.“ С тези думи директорът на училището Татяна Василева приветства гостите на тържеството на гимназията.

Описание на снимка: Изложба на изделия, изработени за благотворителен базар в клуб "Бумажно моделиране" към финансирания с европейски средства проект „Твоят час“ Описание на снимка: Щанд със сладки, изработени за благотворителен базар с изделия, изработени в клубовете по финансирания с европейски средства проект „Твоят час“

Описание на снимка: Деца разглеждат изложени картини, изработени за благотворителен базар с изделия, изработени в клубовете по финансирания с европейски средства проект „Твоят час“ Описание на снимка: Учениците правят демонстрации по физика

Описание на снимка: Учениците от групите по народни танци и мажоретния състав включиха в игрите си и гостите на тържеството. На снимката в центъра е директорката на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ Татяна Василева